(044) 502-80-93
04119, Київ, вул.Деревлянська,13, оф.332
  • Бразилия- Аргентина

    Бразилия

  • Мексика

    Мексика

  • Южная Африка

    Южная Африка

  • Танзания. Групповые туры

    Танзания

  • Перу

    Перу

  • КЕНИЯ

    Кения

  • Китай

    Китай

Поиск тура онлайн
Главная » Новости » Зимовий відпочинок в Азії

10 курортів Азії, які варто відвідати цієї зими

10 курортів Азії, які варто відвідати цієї зими

 

#Гоа

По-перше  Гоа це не острів, а один з штатів на західному узбережжі Індії.  І хоча пляжі тут не білосніжні, проте одні з найширших. А лагідний океан безпечний для купання, відсутність рифів відваблює морських створінь від узбережжя.  Щодо харчування турбуватись не варто – Вас чекають безліч кафе на пляжі з найсвіжішими морепродуктами.

Крім варто відвідати білосніжні церкви Панаджи, португальський форт у Чапорі, що залишився у спадок від колонізаторів.

А найголовніше – це особливий дух Гоа, дух свободи, який не залишить Вас байдужими і змусить повертатися знову.

 

#ШріЛанка 

Острів, більш відомий нам як #Цейлон, запропонує безліч цікавостей. Чудові пляжі з золотим піском, тропічні джунглі, красиві водоспади, чайні плантації, ботанічні сади, унікальна древня архітектура, слонячі питомники, національні сафарі-парки. На Шрі-Лінці є чудові природні умови не лише для пляжного відпочинку, а й для віндсерфінгу, дайвінгу, рафтінгу, скелелазіння, а покращити здоров’я можна за допомогою древніх методик аюрведи.

 

#Пхукет 

Найбільший острів Королівства  #Таїланд надасть Вам широкій вибір курортів на будь-який смак. #Патонг з активним нічним життям зацікавить молодь, затишний #Сурін привабить поціновувачів тайської атмосфери, #Карон вважається найкрасивішим з усіх пляжів і підійде як для молоді так і для сімейного відпочинку, а інфраструктура #Ката розвинута трохи менше, що створює чудові умови для спокою й умиротворення.

 

#Мальдіви

Сюди варто їхати за душевним спокоєм. Білосніжний пісок бере в ніжні широкі обійми всі 1200 острівців архіпелагу. Щоби обійти будь-який з них, знадобиться півгодини, проте кожний вміщую розкішний готель для фантастичного і повного релаксу. Головне правило – дотримуватись нескладного розпорядку дня: чергувати крем від засмаги з аромамаслами в спа-центрі, коктейлі на березі – з вишуканими вечерями, борсання в теплому океані – з неспішними прогулянками на безлюдні острови

#Хайнань

Цей тропічний китайський острів кардинально змінив своє спрямування. Раніше в цю «глушину» засилали опальних вельмож, а сьогодні Хайнань – головна китайська здравниця і найкращий курорт Піднебесної.

Місцеві мінеральні джерела і клініки східної медицини ваблять туристів з усього світу. А за м’який клімат і тепле море цілий рік цей курорт заслужив назву «східні Гаваї».

 

#Фантхіет 

Невеличкий курорт, в чотирьох годинах їзди від Хошиміну, в останній час стрімко набирає популярності у туристів – від активної молоді, що ловить вітер вітрилами віндсерфів, до сімейних пар, які приймають сонячні ванни на довжелезних пляжах подалі від міської галасу. Головний плюс цього курорту – м’який клімат, яким може похвалитись далеко не весь #В’єтнам

 

#Лангкаві

Казковий острів з чудовими пляжами, будиночками на сваях, справжніми джунглями, активними макаками, що полюють на рушники, парками що квітнуть червоним жасмином, прилавками ринків повними папаї, рамбутану і жовтих кавунів, в барах рікою ллється банановий дайкірі, а пересувні вуличні кухні вбивають наповал запахами гарячих рибних супів і локшини в соусі карі. Цей Малазійський курорт варто відвідати негайно.

 
#Самуї

Ще один дивовижний острів Таїланду туристи розвідали лише в кінці 70-х. Кілометри білосніжного піску і зелені долини, не залишили байдужими першовідкривачів. І зовсім скоро тут розпочалось активне будівництво, тепер за розмахом інфраструктури острів не відстає від інших курортів країни.

 

#Керала 

Узбережжя цього індійського штату наповнене найчистішими пляжами з білим піском, обрамленими кокосовими пальмами. Море тут завжди спокійне, а спуск у воду – пологий, так що водні процедури гарантовано будуть приємні і дорослим, і дітям.

Проте відома Керала, в першу чергу, як місце народження аюрведи. Вже більше п’яти тисячоліть місцеві майстри лікують не лише тіло, а й душу. До Ваших послуг – велике різноманіття очищаючих, омолоджуючих та антистресових програм.


#Сіануквіль 

Єдиний в Камоджі морський курорт розмістився на узбережжі тієї самої Сіамської затоки, що й славнозвісна тайська Паттайя, проте трохи ближче до екватору. Не дивно, що лаври знаменитого сусіда вже давно не дають Сіануквілі спокою. Впродовж останнього десятиріччя тут тільки і йшли розмови про будівництво «Паттайї майбутнього».

 

Анастасія  066-097-87-27 / soft@podorozhnyk.com.ua /  639470688 /  asya23asya
Анна 098-214-56-33 /  tour@podorozhnyk.com.ua /  174491288 /  anna_5shagov
 
#зимнийотдых #Азія #відпочинокнаморі #отдыхнаморе #зимовийвідпочинок  #podorozhnyk #nastya7travel