(044) 502-80-93
04119, Київ, вул.Деревлянська,13, оф.332
  • Бразилия- Аргентина

    Бразилия

  • Мексика

    Мексика

  • Южная Африка

    Южная Африка

  • Танзания. Групповые туры

    Танзания

  • Перу

    Перу

  • КЕНИЯ

    Кения

  • Китай

    Китай

Поиск тура онлайн
Главная » Новости » 7 пляжів з чорним піском

7 неймовірних чорних пляжів світу

Скоро літо і перед очима все частіше постає стандартна картина – море, сонце, білосніжний пляж… Можливо час спробувати щось нове? Чорний пляж – явище досить рідкісне і тому привабливе. З’явились такі пляжі мільйони років тому, завдяки вулканам: розпечена лава, зустрічаюсь з прохолодною водою, розпадалась на дрібні чорні піщинки і створювала космічні пейзажі.

Камарі – це водночас і невеличке село і чорний пляж, популярний сучасний курорт поблизу столиці Санторіні. Двокілометровий пляж з чорним піском, вздовж якого збудувались готелі, бари, ресторани, дискотеки і магазини на будь-який смак і бюджет, щорічно вабить безліч туристів, якы обирають.
пляж Камарі, Санторіні, Греція
Лаго Верде не просто розмістився на узбережжі острова Лансароте, пляж оточує незвичайне Зелене озеро – частину кратера вулкана. Пейзаж тут дійсно зачаровує: яскравий зелений колір ефектно контрастує з чорним піском і блакитними водами океану. Якщо придивитися, то на чорних каменях пляжу можна побачити зелені вкраплення – це шматочки мінералу олівін, який може стати для Вас сувеніром.
пляж Лаго Верде, Іспанія
Пуналуу – гавайський пляж з дуже м'яким чорним піском, відшліфованим океаном. Купатися тут завадять гострі скелі і доволі холодна вода в океані. Проте високі пальми і великі морські черепахи допоможуть Вам усамітнитись і відпочити в дивовижному пейзажі, чи провести приголомшливу фотосесію.
пляж Пуналуу, Гаваъ, США
Вік – казкове місце з чорними скелями і валунами, що височіють над сизим морем і чорним піском. За легендою тролі, які не встигли сховатися від сонячних променів, скам'яніли і перетворились в ці валуни. І хоча цей пляж не пристосований для купання, охочих помилуватись фантастичним видом вистачає. Тут також побувала знімальна команда серіалу «Гра престолів».
пляж Вік, Ісландія
Загублене Узбережжя поєднує дивовижні дикі пляжі сланцевого піску, що простягаються на 129 км. Ці місця зовсім не об лаштовані для відпочинку, проте надпопулярні серед каліфорнійських серферів. А велетенські скелі, вздовж берегів, привертаюсь увагу скелелазів.
пляж Загублене Узбережжя, США
Піха не просто пляж, тут зберігся вулканічний кратер, який і створив місцеві чорні піски. Море дуже штормить, тому зацікавить в першу чергу екстремалів, тут часто проходять міжнародні змагання з серфінгу. Також на Вас чекає неймовірний пейзаж – чорний пляж в оточенні зелених пагорбів.
пляж Піха, Нова Зеландія
Аджуй – мальовничий пляж на Канарських островах, з піратською історією (колись морські розбійники ховали свої скарби в місцевих печерах). Пляж дозволить Вам усамітнитись в оточені невисоких скель і комфортно купатись.
пляж Аджуй, Фуертевентура, Іспанія
Швидше обирайте пляж, який Вам більше до смаку та переглядайте тури онлайн. Також, ми підготували для Вас найвигідніші пропозиції дня, а для самостійних туристів - авіаквитки онлайн.
 
На всі питання дадуть відповіді та допоможуть спланувати відпочинок:
 
Анна  098-214-56-33 /  tour@podorozhnyk.com.ua /  174491288 /  anna_5shagov
Анастасія  066-097-87-27 / soft@podorozhnyk.com.ua /  639470688 /  asya23asya
 
тел.: (044) 502 80 93